Verivorstitalgud/pyls-ating i Sjaustru

Tänavaastased üle tüki aja ühised verivorstitalgud tehti ära Peet ja Inger Tülli juures Sjausteris. Kokku tuli ligi kümme tegijat ja sellest sai pikk jutt Riina blogil ja filmijupikene (Tillverkning av traditionell estnisk blodkorv hos Peet och Inger Tüll i Sjaustru under ledning av Riina Noodapera som också förberett innehållet.) mida Gunnar Fardelin tegi töö jooksul.

Vikerraadio helistas ka meile ja said aasta uudiseid teada , Riinaga intervjuu algab ca 10 minutit peale saate algust ja kestab ca 15 minutit

Vorstitegijad olid
Peet ja Inger Tüll, Riina Noodapera, Anders Nilsson, Kaidi Flemström, Mare Pupp, Külli Bergbohm, Gunnar Fardelin, Lasse och Richard Flemström ja nende koer Alice.

Inger Tüll ja Külli Bergbohm

verivorstid 2012

vorstitegijad

Kes ise tahab proovida

Tädi Kati verivorstiretsept eesti ajast. Maitsevad nagu ehtsad vorstid.
1 kg tangu likku panna
hakkida 1 kg pekki ehk rasvast sealiha peeneks koos 800 grammi sibulaga
Keeta koos 2,5 liitri veega kuni pudru paisunud
maitsestada majoraani, valge pipra, vürtspipra ja soolaga (maitsta millal paras)
Kui pudru jahtunud segada 1 liitri verega ja ajada soolikasse
Tasasel tulel umbes tund aega kuumutada, siis jahutada ja lõpuks ahjus küpsetada.

eestipärane jõulutoit

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Verivorstitalgud/pyls-ating i Sjaustru

  1. Peranders SAndström skriver:

    Å, vad det ser läckert ut! Synd att man inte kunde vara med!
    JULHÄLSNINGAR till alla!
    Peranders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s